У Кропивницькому мешканці тепер окремо будуть сплачуватимуть за вивізення відходів (ВІДЕО)

Листопад 27, 2018 | Новини | Переглядів: 700 | Коментарі: 0

Про це сьогодні, 27 листопада, у міській раді Кропивницького розповіла заступник директора ТОВ «Екостайл» Тетяна Мартовіцька 

Відповідно до рішення виконкому від 13 листопада 2018 року, зі структури тарифів щодо надання послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, вивезення побутових відходів стало окремою комунальною послугою.

«ТОВ «ЕКОСТАЙЛ» розпочинає роботу з укладення договорів про надання послуг із вивезення побутових відходів напряму з власниками квартир багатоповерхових будинків. Населення сплачуватиме за послугу не за площею, на якій проживає, а за кількість зареєстрованих у квартирі осіб. За цим принципом починають працювати всі міста України», - розповіла заступник директора ТОВ «Екостайл» Тетяна Мартовіцька.

Вартість послуги - 11,37 грн на місяць з однієї зареєстрованої в квартирі особи.

«В Україні вступає в дію нова редакція закону «Про житлово-комунальні послуги, яка повноцінно почне діяти з травня 2019 року. Згідно з новими змінами, до 30 червня ТОВ «Екостайл» має заключити з мешканцями багатоповерхівок прямі договори. Укладення договору є двостороннім обов’язком. Ми пропонуємо укладення угод у формі публічного договору. Також законом передбачено у разі несплати за послугу, застосування пені у розмірі 0,01 % від заборгованості за кожен день прострочення, але не може перевищувати 100% від суми заборгованості. При наявності заборгованості понад два місяці, законодавством передбачено позбавлення субсидії на всі види комунальних послуг», - пояснив начальник юридичного відділу ТОВ «Екостайл» Андрій Коренчук.

Бланки квитанцій для сплати за послугу доставлятимуться ТОВ «Екостайл» щомісяця. Крім цього, бланк можна роздрукувати з офіційного сайту компанії http://ecostyle.in.ua.

Для сплати за вивезення відходів, згідно з новими умовами, достатньо сплатити квитанцію будь-яким зручним способом, в тому числі через Приват24, зробивши послугу регулярним щомісячним платежем.

Для тих, хто має пільгові посвідчення є можливість пройти процедуру підписання договору з ТОВ «ЕКОСТАЙЛ», і сплачувати за послугу згідно з пільговими умовами. Для цього запрошуємо звернутись до контакт-сервісу підприємства за адресою:
м.Кропивницький, вул. Лавандова (М. Тореза), 27.

З собою необхідно мати:
• копію паспорта, ідентифікаційного коду;
• довідку про склад сім’ї (строк дії 1 місяць);
• копію пільгового посвідчення.

Графік прийому:
• понеділок – п’ятниця, з 8:00 до 17:00.
• субота, неділя – вихідний.

Нагадаємо, раніше тариф на вивезення ТПВ входив до складу тарифу на квартплату.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool