У Кропивницькому лялькарі передали для аукціону ростову ляльку жирафи

Квітень 12, 2023 | Новини | Переглядів: 796 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний академічний театр ляльок передав Музею мистецтв для Великоднього благодійного аукціону ляльки, які виготовили власноруч працівники театру, одна з них – триметрова ростова лялька жирафи.

Про це повідомила директор музею Тетяна Ткаченко.

12-й Великодній благодійний аукціон розпочнеться сьогодні 12 квітня о 16:00.

«Цьогоріч спільно з міжнародним фондом «Янгол життя» збираємо кошти для відділення гематології обласної дитячої лікарні. Наразі маємо 76 лотів – це і картини професійних художників, і вироби з кераміки, і колекційні марки та багато іншого. Цікавинкою для усіх стануть ляльки від обласного театру ляльок, особливо - величезна ростова лялька жирафи. Запрошуємо всіх небайдужих підтримати дітей, які борються з онкологією!», - розповіла Тетяна Ткаченко.

До аукціону можна долучитися дистанційно онлайн.

Нагадаємо, торік під час благодійного аукціону «Разом до перемоги» Музей мистецтв зібрав майже 135 тисяч гривень. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool