У Кропивницькому лікарня швидкої допомоги отримала медичне обладнання (ВІДЕО)

Травень 13, 2022 | Новини | Переглядів: 1401 | Коментарі: 0

Сьогодні, 13 травня, КНП «Міська лікарня швидкої медичної допомоги» отримала сучасне медичне обладнання, яке передали представники ТОВ «Вересень».


Серед переданого обладнання - 5 систем для терапії ран та розхідні матеріали до них(30 одиниць комплектів перев’язки NPWT-3-180А та 30 одиниць комплектів перев’язки NPWT-1-260B). У планах придбання ще кисневого концентратору.

«Ми дуже вдячні усім меценатам, у даному випадку – ТОВ «Вересень» та колективу мережі «Файно Маркет», оскільки придбання та передача обладнання відбулася максимально оперативно. І воно одразу після розпакування буде використовуватися для лікування пацієнтів закладу. Це дороговартісне обладнання, швидко отримати його було дуже складно, але всі надані апарати та пристрої дуже важливі і стануть в нагоді для хірургів. Ми на цьому не зупиняємося, інші лікарні теж будуть отримувати таке обладнання», - зауважив директор департаменту охорони здоров’я ОВА Олег Рибальченко.

За інформацією, протягом року лікарня швидкої медичної допомоги виконує близько 15 тисяч хірургічних операцій. Наразі заклад надає медичні послуги і переселенцям з інших областей, адже у цьому закладі працює найбільше лікарів хірургічного профілю, одночасно можуть працювати декілька бригад хірургів.

«Ми дякуємо благодійникам, які в такий складний для держави час роблять все для розвитку інфраструктури лікарні швидкої медичної допомоги. Це обладнання - не лише матеріальна цінність, а життя людей», - зазначив очільник лікарні швидкої медичної допомоги Руслан Іванов. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool