У Кропивницькому команда «Рятівник» стала «бронзовим» призером з мініфутболу (ФОТО)

Вересень 25, 2021 | Новини | Переглядів: 1373 | Коментарі: 0

24 вересня відбулось нагородження переможців Екстраліги літніх ігор Чемпіонату з мініфутболу серед команд-аматорів Кіровоградської області сезону 2021 року.

8 футбольних команд протягом сезону зіграли матчі 14 турів та у результаті запеклої боротьби три призові місця розподілились наступним чином: «бронзовими» призерами стала команда «Рятівник» ГУ ДСНС у Кіровоградській області, «срібло» у ФК «Титан-УПО» та «золото» здобув ФК «Земельник».

Як зазначив тренер команди Олег Твердоступ, наші футболісти-рятувальники протягом літного сезону показали наполегливість у протистоянні сильним командам та професійну гру. Команди суперників продемонстрували відмінну підготовку, однак наші хлопці стабільно тримаються в трійці лідерів і мають усі шанси у під час наступного сезону показати вищий результат.

24 вересня відбулось нагородження переможців Екстраліги літніх ігор Чемпіонату з мініфутболу серед команд-аматорів Кіровоградської області сезону 2021 року.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool