У Кропивницькому готують зміни до обласної премії імені Паученка

Лютий 11, 2022 | Новини | Переглядів: 885 | Коментарі: 0

Обласну премію імені Паученка, якою відзначають кращих архітекторів, геральдистів і майстрів декоративно-прикладного мистецтва, слід осучаснити. На цьому наголосив голова обласної ради Сергій Шульга.

Він зазначив, через відсутність подань на здобуття, другий рік поспіль обласна премія імені Паученка не вручатиметься.

«Попрацювали з фахівцями і членами конкурсної комісії над питанням, яким має бути нове життя премії. Абсолютно правильна ініціатива створити підномінацію «Відкриття року» і подавати на здобуття роботи молоді. Також гарна ідея доповнити номінацією для дослідників історії архітектури. Профільний департамент обласної державної адміністрації повинен підготувати зміни до положення. Закликаю долучитися до процесу і депутатів», - повідомив Сергій Шульга.

Голова обласної ради закликав громади посилити інформаційну роботу серед жителів Кіровоградщини про премію.

Нагадаємо, обласна премія імені Паученка у галузі архітектори, геральдики, декоративно-прикладного мистецтва заснована у 2003 році.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool