У Кропивницькому городяни скаржаться на неякісні продукти (ФОТО)

Листопад 09, 2019 | Новини | Переглядів: 1668 | Коментарі: 0

Багато мешканців міста Кропивницький роблять покупки у супермаркетах обласного центру, повідомляє FOTOINFORM.NET

Але якість продуктів харчування незавжди відповідає їх вартості. Так городяни скаржаться на фасовану картоплю, яку купили у супермаркеті мікрорайону «Шкільний».

«Коли купуєш картоплю вона брудна та у землі. Принесеш її до дому, помиєш і лише тоді побачиш, що вона вже почала псуватися або гнити. На минулій неділі купила кислуватий кефір, хоча по даті виготовлення він свіжий. Коштує дорого, а якість погана. Чому у місті Кропивницький не контролюють якість харчових продуктів у супермаркетах?»,- скаржиться мешканка мікрорайону «Шкільний».

У соцмережах кропивничани діляться постами про неякісний товар, який вони купили в різних супермаркетах міста. То риба зіпсована, то випічка неякісна, то окалина в маковому рулеті — можна побачити на світлинах мешканців обласного центру.

Кропивницькому городяни скаржаться на неякісні продукти

Кропивницькому городяни скаржаться на неякісні продукти

Кропивницькому городяни скаржаться на неякісні продукти
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool