У Кропивницькому дошкільнят спільно навчають правил безпеки (ФОТО)

Березень 06, 2024 | Новини | Переглядів: 288 | Коментарі: 0

З-поміж усіх знань та навичок, необхідних у сучасному світі, найважливішими є безпекові. На жаль, реалії сьогодення вкотре доводять, що це дійсно так і є. А як навчити цього дітей, що лише починають пізнавати цей світ та знайомитися з його особливостями?

 На це питання найкраще зможуть відповісти справжні фахівці в царині безпеки — рятувальники.

Для цього вони мають у своєму арсеналі чимало різних методик, що вже неодноразово довели свою ефективність. А найкращий спосіб чогось навчити маленьких українців — це запропонувати їм цікаву та веселу гру. Тільки є умова! Весело та цікаво має бути насправді. Задача непроста, та надзвичайникам і це до снаги.

У Кропивницькому дошкільнят спільно навчають правил безпеки

У Кропивницькому дошкільнят спільно навчають правил безпеки

У Кропивницькому дошкільнят спільно навчають правил безпеки

Саме таку пізнавальну розвагу влаштували вони сьогодні для вихованців дитячого садочку №37 “Ластівка” у Кропивницькому.
Малеча із задоволенням долучалася до усіх запропонованих ігор та естафет й поповнювала свій багаж знань у сфері пожежної та мінної безпеки, дій у разі повітряних тривог та інших зовнішніх загроз.

Правоохоронці також доєдналися до заходу й розповіли дітям про безпеку на вулиці та дорожню грамотність.
Шалені емоції вирували в ігровій залі. Такі пригоди дітям сподобалися. Та аж так, що малі шукачі пригод просто не хотіли відпускати своїх провідників безпеки й узяли з них обіцянку, що незабаром вони знов завітають у гості.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool