У Кропивницькому дорожчають овочі

Лютий 24, 2019 | Новини | Переглядів: 778 | Коментарі: 0

Ціни на овочі, молочні продукти продовжують зростати у місті Кропивницький, повідомляє FOTOINFORM.NET

Кропивничани скаржаться на зростання цін на капусту, картоплю, буряк, моркву, цибулю та інше.

«Овочі коштують більш десять гривень за кілограм. Купила моркву, буряк та картоплю для вінегрета, бо борщ виходить ще дорожче ніж вінегрет. Туди треба капусту ще, квасолю, томат, не кажучи про м'ясо.Борщ у мене тепер на свята», - каже мешканка Кропивницького.

Якщо зрівняти ціни у січні 2019 року з цінами 2018 року, то побачимо, що овочі дійсно зросли у вартості в декілька разів. Щоб зварити зараз каструлю борщу, потрібно викласти більш ніж 80 гривень. Звичайно, можна зварити борщ без м'яса, але традиційний український борщ вариться з м’ясом, та ще сало кладуть на піджарку з часником. То такий борщ буде коштувати ще дорожче. Де це бачено, щоб в Україні були такі дорогі овочі, маючи плодорідні землі та роботящий народ.          


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool