У Кропивницькому для переселенців провели захід з безпеки (ФОТО)

Грудень 13, 2022 | Новини | Переглядів: 1476 | Коментарі: 0

Рятувальники провели захід з безпеки для переселенців, які наразі мешкають у приміщенні соціального гуртожитку у м. Кропивницький.

У Кропивницькому для переселенців провели захід з безпеки

У Кропивницькому для переселенців провели захід з безпеки

У Кропивницькому для переселенців провели захід з безпеки


Разом із працівниками Служби порятунку діти і дорослі пригадали основні правила пожежної безпеки, алгоритми дій у різних надзвичайних ситуаціях, номери телефонів екстрених служб. А також дізналися, як відбувається евакуація з приміщення та як користуватися вогнегасником.

Надзвичайники дали декілька порад, як уникнути травмування або загибелі у випадку виявлення боєприпасів, сучасних і застарілих.

Також говорили про поведінку під час повітряної тривоги, обстрілів та бомбардувань та у разі радіаційної й хімічної загрози. У нагоді стали навчальні матеріали, надані Дитячим фондом ООН (UNICEF), у яких доступно та цікаво пояснюються важливі речі.

До розмови із переселенцями приєдналась психолог Служби порятунку, яка навчила декільком корисним методикам збереження психологічного здоров’я.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool