У Кропивницькому для ліцеїстів влаштували квест (ФОТО)

Жовтень 27, 2023 | Новини | Переглядів: 716 | Коментарі: 0

Кропивницькі рятувальники об’єднали зусилля з правоохоронцями та влаштували безпекову інтерактивну розвагу для учнів Професійного ліцею в обласному центрі.

Приміщення навчального закладу перетворилося на велику квест-кімнату аж із сімома станціями. А подолати їх можливо лише завдяки упевненим знанням та напрацьованим навичкам.

У Кропивницькому для ліцеїстів влаштували квестУ Кропивницькому для ліцеїстів влаштували квест

У Кропивницькому для ліцеїстів влаштували квест

У Кропивницькому для ліцеїстів влаштували квест


Тож, отримавши маршрутного листа, кожна з команд чимшвидше рушила за вказаним напрямком. Орієнтуючись на заздалегідь підготовлені підказки, діти мали зібрати до купи усі знання у сфері безпеки та віднайти правильне рішення. І тут сподіватися можна було лише на себе, показавши знання у сфері пожежної та мінної безпеки, надання першої медичної та психологічної допомоги, правил дорожнього руху та інших питань безпекового спектру.

Старання не минули марно: найкращих знавців основ безпеки відзначили грамотами та емблемами гри.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool