У Кропивницькому для дітей рятувальники влаштували пізнавальну розвагу (ФОТО)

Березень 03, 2023 | Новини | Переглядів: 1167 | Коментарі: 0

3 березня у кропивницькому центрі розваг Crazy Land рятувальники влаштували активний відпочинок для наймолодших відвідувачів закладу. Усі хто завітав до центру разом із батьками, мали можливість провести час весело та пізнавально.

У Кропивницькому для дітей рятувальники влаштували пізнавальну розвагу (ФОТО)

У Кропивницькому для дітей рятувальники влаштували пізнавальну розвагу (ФОТО)

У Кропивницькому для дітей рятувальники влаштували пізнавальну розвагу (ФОТО)

У Кропивницькому для дітей рятувальники влаштували пізнавальну розвагу (ФОТО)


Цього дня фахівці Служби порятунку запропонували усім присутнім доєднатися до команди рятувальників. Ті, хто виявив бажання взяти участь у заході, отримали відповідну наклейку з емблемою пожежно-рятувальної служби.

Розпочали розвагу з розумових навантажень: тут були загадки з тематики безпеки та гра для ерудитів «Гаряча капуста». Далі учасники демонстрували спритність в одяганні бойовок на швидкість та разом з рятувальниками пригадували правила пожежної безпеки. Довелося їм проявити організованість під час навчальної евакуації із задимленого приміщення, дотримуючись усіх настанов фахівців.

Далі рушили до куточка піротехніків, де опановували основи мінної безпеки та у формі бліц-опитування демонстрували знання про вибухонебезпечні предмети і правила поведінки з підозрілими знахідками.

В рамках інтерактивної гри діти познайомилися із засобами хімічного та радіаційного захисту, приміряли протигази та костюми хімічного захисту, що викликало неабияке захоплення. А ще під керівництвом досвідченого інструктора відпрацьовували завдання з надання домедичної допомоги постраждалим, практикувалися на спеціальному навчальному манекені у проведенні серцево-легеневої реанімації. Також учасники інтерактивної розваги мали змогу потренуватися у зав’язуванні спеціальних професійних вузлів на рятувальній мотузці.

На завершальному етапі гри малеча засвоювала практики розвантаження нервової системи, виконувала вправи, спрямовані на боротьбу зі стресом та запобігання паніці в екстремальних умовах.

Найактивніших гравців керівництво Головного управління ДСНС в області відзначило дипломами, призами та подарунками. А ще подарунки від Служби порятунку отримали усі юні відвідувачі центру розваг, хто цього дня святкував День народження. Тож, результатом були задоволені усі, про що відверто говорили усміхнені дитячі обличчя та щасливий блиск в очах.

А фінальна фотосесія усіх бажаючих з героями без зброї довершила перелік вражень від заходу.

ГУ ДСНС України у кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool