У Кропивницькому діти ознайомились з різноманіттям професій

Квітень 15, 2024 | Новини | Переглядів: 210 | Коментарі: 0

День віртуальної інформації «Твоя професія, твій вибір, твій успіх», який провели  в Центральній міській бібліотеки для дітей, що в обласному центрі

Цей захід був спрямований як на ознайомлення з різноманіттям професій, так і на те, як вибрати саме ту, яка приноситиме задоволення і дозволить проявити свої таланти.

Використовуючи різні сайти та ресурси Інтернету, учасники заходу отримали корисну інформацію про різні сфери діяльності, від традиційних професій до сучасних технологічних інновацій. І діти, і дорослі переглядали відеоматеріали, досліджували описи різних професій, дізнавалися про вимоги до них. Цікавилися перспективами кар'єрного зростання та можливостями для навчання .
Користувачі молодшого і середнього віку з задоволенням взяли участь у мультимедійних інтерактивних іграх і пізнавальних онлайн вікторинах, відповідно до свого віку.

Особливу зацікавленість і активність проявили підлітки. Використовуючи різні платформи, з ентузіазмом пройшли онлайн тестування.

Результати тесту надали дітям підказки щодо найбільш перспективних напрямків та найкращого кар'єрного шляху, адже, знаючи свої сильні особистісні риси, вони зможуть зробити більш обдуманий вибір щодо майбутнього фаху. Старшокласникам, які не змогли відвідати бібліотеку, в дистанційному режимі відіслали посилання на онлайн сервіси та платформи з профорієнтації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool