У Кропивницькому дітей навчають мінній безпеці (ФОТО)

Квітень 05, 2023 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

До Міжнародного дня просвіти з мінної безпеки в області відбулося чимало різних заходів, спрямованих на підвищення рівня обізнаності населення, зокрема, підростаючого покоління з питань мінної безпеки.

У Кропивницькому дітей навчають мінній безпеці

У Кропивницькому дітей навчають мінній безпеці

У Кропивницькому дітей навчають мінній безпеці


Це словосполучення “мінна безпека” останнім часом в усіх на слуху, але що ж воно таке мінна безпека у дії.

З цим сьогодні розбиралися рятувальники Кіровоградщини під час рейдів, тренінгів, навчальних занять, у радіо та телеефірах.

Разом з волонтерами Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) кропивницькі рятувальники взяли участь в організації та проведенні диктанту з Патроном в одній з мобільних точок “Спільно” в обласному центрі.

А ще цього дня влаштували квест для малечі на тематику мінної безпеки.

До цієї події довго і ретельно готувалися, детально продумалиусі станції інтерактивної гри. Та на заваді стала повітряна тривога, тому захід провели в укритті Муніципального колегіуму.

Там дві команди учасників з успіхом пройшли усі етапи випробування.

Команда переможців отримала цінні подарунки від рятувальників та UNICEF, а головне - усі юні шукачі пригод озброїлися міцними знаннями проти прихованої та підступної вибухонебезпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool