У Кропивницькому бібліотекарі провели голосні читання (ФОТО)

Червень 27, 2022 | Новини | Переглядів: 2101 | Коментарі: 0

Заохочуючи юних читачів до змістовного дозвілля, бібліотека №5 провела голосні читання «Райдуга в небі грає…» у рамках Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання».

http://biblioteka-filiya5.edukit.kr.ua/


Захід відвідали діти, які люблять читати і вміють виразно декламувати, серед них гості нашого міста, внутрішньо переміщені особи.

З викладки літератури «Барвистий світ поезій» учасники ознайомилися із зразками поетичного жанру. Вголос читали вірші Григорія Сковороди, Михайла Стельмаха, Вадима Скомаровського та інших відомих українських і місцевих поетів.

Найменші читачі старалися прочитати краще за свого товариша, бо дізналися, що чим більше людина читає, тим краща у неї техніка читання. Після прочитаного діти висловлювали свої думки і ділилися враженнями. Для дітлахів це було як заохочення частіше відвідувати бібліотеку і брати книги для читання. 

Захід пройшов у дружній, веселій атмосфері. Конкурс буде проходити до 15 серпня. Бібліотека чекає нових претендентів на перемогу!

Детальніша інформація на сайті бібліотеки


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool