У Кропивницькому бібліотекарі провели голосні читання (ФОТО)

Червень 27, 2022 | Новини | Переглядів: 2119 | Коментарі: 0

Заохочуючи юних читачів до змістовного дозвілля, бібліотека №5 провела голосні читання «Райдуга в небі грає…» у рамках Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання».

http://biblioteka-filiya5.edukit.kr.ua/


Захід відвідали діти, які люблять читати і вміють виразно декламувати, серед них гості нашого міста, внутрішньо переміщені особи.

З викладки літератури «Барвистий світ поезій» учасники ознайомилися із зразками поетичного жанру. Вголос читали вірші Григорія Сковороди, Михайла Стельмаха, Вадима Скомаровського та інших відомих українських і місцевих поетів.

Найменші читачі старалися прочитати краще за свого товариша, бо дізналися, що чим більше людина читає, тим краща у неї техніка читання. Після прочитаного діти висловлювали свої думки і ділилися враженнями. Для дітлахів це було як заохочення частіше відвідувати бібліотеку і брати книги для читання. 

Захід пройшов у дружній, веселій атмосфері. Конкурс буде проходити до 15 серпня. Бібліотека чекає нових претендентів на перемогу!

Детальніша інформація на сайті бібліотеки


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool