У Кропивницькому бібліотекарі організували патріотичну панораму

Січень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 992 | Коментарі: 0

День 22 січня увійшов в історію нашої країни як велике державне свято – День Соборності України. Саме до цієї знаменної події 19 січня у бібліотеці-філії №4 було проведено патріотичну панораму «Живи, Україно, для щастя і волі!».

Бібліотекарі розповіли учням 6 «Б» класу навчально-виховного об’єднання №17 про передумови подій на об’єднавчому русі, які наприкінці 1918 - початку 1919 року охопили всю Україну, про урочисте святкування об’єднання УНР і ЗУНР, яке і понині залишило глибинний слід в історичній пам'яті українців.

Школярі переглянули відео про вікопомний Акт Злуки, жваво обговорили питання «Що означає для кожного Соборна Україна?», взяли активну участь у історичній вікторині.
Бібліотекарі запропонували ознайомитися з оформленою у читальній залі книжковою виставкою, що висвітлює шляхи становлення державності та знайомить з ідейними провідниками української соборності.

Наостанок усі присутні на заході помолилися за Україну під звучання Духовного Гімну України «Боже, великий, єдиний, нам Україну храни!».

Ірина Абрамова
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool