У Кропивницькому бібліотека пропонувала читати періодику

Липень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

Мабуть, Вам буде цікаво дізнатися, що в бібліотеці сімейного читання №18 поряд із книгами живуть багато газет і журналів.

Про це вирішили нагадати бібліотекарі філії у бібліо-серпантині «Щоб всі люди більше знали, є газети і журнали».

Вся «періодика» з нетерпінням чекає на зустріч з вами! Адже на її сторінках – багато цікавих, пізнавальних, захоплюючих розповідей, оповідань, віршів, тобто таких матеріалів, які допоможуть вам у навчанні та у повсякденному житті. Читачі можуть скористатися періодичними матеріалами і в електронній формі. Журнали та газети поповнять ваші знання, навчать логічно мислити, відкриють безліч таємниць навколишнього світу. А ще – допоможуть вам змістовно і весело провести дозвілля, навчать робити цікаві речі, запропонують багато подорожей, конкурсів, вікторин. Ці газети та журнали ви можете читати зі своїми батьками і друзями.

Сподіваємося, що ви обов’язково відвідаєте нашу бібліотеку і потоваришуєте із періодикою.

Цікавої вам мандрівки світом періодичних видань!

Журнали та газети чекають на вас у бібліотеці по вул. Жадова, 7, що у 101-му мікрорайоні
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool