У кіровоградських лялькарів - прем’єра

Березень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

21 березня 2013 року усі лялькарі світу вже вдесяте відзначають своє професійне свято. До свята, як заведено у багатьох театрах, колективи готують виставки, нові постановки, концертні програми та розважальні «капусники».

Кіровоградські лялькарі теж мають намір порадувати юних театралів новою виставою «Ведмідь-рятівник». Автор п’єси і режисер-постановник - головний режисер Кіровоградського академічного обласного театру ляльок, заслужений діяч мистецтв України Євген Гімельфарб. Сценічне рішення вистави належить художнику-постановнику театру Оксані Шарій.
За сюжетом, двоє ведмежат, які виховувалися у лісовому будиночку бабусі й дідуся, вперше потрапляють у міську квартиру. Доки немає батьків, за малечею приглядає старша сестричка. Та хіба ж вона в змозі встигнути за непосидючими бешкетниками, які так і норовлять всюди всунути свого носа.
Прем’єра запланована на найближчі вихідні. Окрім вистави, до уваги відвідувачів театру буде представлено виставку творчого доробку Оксани Шарій.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool