У Кіровограді затверджена комплексна схема розміщення рекламних засобів

Листопад 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1039 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради затвердив комплексну схему розміщення рекламних конструкцій типу "billboard" та "сіті-лайт" в центральній частині міста Кіровограда.

Таке рішення, відзначив начальник управління містобудування приймається з метою упорядкування існуючих рекламних засобів типу "billboard" та “сіті-лайт", розміщених у центральній частині міста Кіровограда, визначення найбільш доцільних місць розміщення зазначених конструкцій, створення гармонійного рекламно-інформаційного середовища міста, безпечних та комфортних умов дорожнього руху, зменшення негативного впливу рекламоносіїв на учасників дорожнього руху та пересічних громадян, а також збільшення надходжень до міського бюджету.
Відповідно до прийнятого рішення у центральній частині Кіровограда передбачається розміщення 149 рекламних конструкцій у вигляді "сіті-лайтів" по вул. Великій Перспективній.
Затверджена комплексна схема не передбачає розміщення стаціонарних, окремо встановлених рекламних засобів типу "billboard" та інших подібних в центральній частині міста Кіровограда (вул. Велика Перспективна, вул. Преображенська (від вул. Калініна до вул. Пашутінської) та вул. Дворцова), за виключенням чотирьох РЗ типу "billboard" – "птах" (V-60o) по обидва боки мосту відповідно до схеми. Недоцільним вважається також розміщення "сіті-лайтів" з обох боків проїжджої частини вул. Великої Перспективної (від вул. Дворцової до вул. Віктора Чміленка), а також по вул. Преображенській (від вул. Калініна до вул. Пашутінської) та по вул. Дворцовій.
Підприємствам – власникам рекламних засобів, які не вписуються у погоджену комплексну схему буде надана можливість допрацювати до кінця дії дозволу на їх встановлення.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool