У Кіровограді затримали крадія-рецидивіста

Липень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1170 | Коментарі: 0

Працівники Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні крадіжки затримали 44-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До відділу міліції у червні звернулася працівниця однієї із обласних громадських гуманітарних організацій та повідомила, що вночі невідомі особи шляхом пошкодження віконного скла проникли до приміщення організації, звідки викрали ноутбук, фотоапарат, монітор, а також гроші у сумі 500 гривень та продукти харчування для хворих.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів щодо встановлення підозрюваних у скоєнні злочину, правоохоронці вийшли на слід раніше судимого за крадіжку місцевого жителя. Працівники міліції з’ясували, що вкрадену техніку чоловік продав, а гроші витратив на власні потреби.
Наразі оперативники вилучили монітор вже у нового «власника». Крім того, за місцем проживання зловмисника було виявлено один із викрадених продуктів харчування.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) КК України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Підозрюваний затриманий у порядку ст. 115 КПК України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool