У Кіровограді відкрито Центр обслуговування платників податків

Червень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1523 | Коментарі: 0

У Кіровограді відбулося відкриття найбільшого в області сервісного центру з обслуговування платників податків при Кіровоградській об'єднаній державній податковій інспекції, який обслуговуватиме близько 30 тис. платників податків м.Кіровограда.

В урочистих заходах взяли участь голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Ларін, Кіровоградській міський голова Олександр Саінсус, голова ДПС у Кіровоградській області Ігор Вірієнко, платники податків, представники ЗМІ.
Як зазначив на презентації сервісного центру голова ДПС у Кіровоградській області Ігор Вірієнко: - „Основною метою створення сервісних центрів є реалізація одного зі стратегічних напрямків Державної податкової служби: перетворення її з фіскального органу на сервісну службу. Відкриття центрів спрямоване на поліпшення якості обслуговування платників податків та передбачає впровадження прогресивних підходів і методів взаємодії податкової служби з платниками податків.”
Начальник Кіровоградської ОДПІ Олександр Постриганенко презентував присутнім представникам Кіровоградської обласної та міської влади, керівникам громадських об’єднань платників податків та журналістам відремонтовані і технічно обладнані приміщення: у трьох залах Центру можна отримати кваліфіковану консультацію з податкового законодавства, подати звіти та декларації, отримати необхідні довідки, патенти, свідоцтва тощо. Для зручності відвідувачів у Центрі діє зона Wi-Fi, на телевізійних моніторах транслюється важлива та корисна інформація для платників податків.

Оглядаючи приміщення сервісного центру Кіровоградської ОДПІ відвідувачі звернули увагу на якісне оформлення інформаційних стендів з усіма необхідними актуальними матеріалами: зразками заповнення податкової звітності, податковими календарями з термінами здачі звітності та сплати податків, реквізитами розрахункових рахунків, нормативної бази, порядком звернення громадян, всілякими довідниками, поточними податковими оголошеннями і новинами.
„До сьогодні різні підрозділи податкової інспекції надавали послуги платникам податків. Відповідно їм доводилося контактувати з великою кількістю співробітників, ходити по кабінетах, вистоювати у чергах. З відкриттям центру платники податків позбудуться цих проблем” - резюмував Олександр Постриганенко.
Присутні на церемонії відкриття платники податків позитивно оцінили зусилля колективу Кіровоградської ОДПІ щодо створення якісно нових умов для обслуговування платників податків. У свою чергу, Олександр Постриганенко відзначив найкращих платників податків м.Кіровограда, вручивши їм Подяки за популяризацію добровільної сплати податків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool