У Кіровограді відбулось штабне тренування

Жовтень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 986 | Коментарі: 0

28 жовтня у Кіровоградській області відбулося штабне тренування щодо дій органів управління та сил цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту під час виконання завдань у складних погодних умовах осінньо-зимового періоду.

За тактичним задумом з 11 грудня 2015 року на території області прогнозується різке зниження температури повітря до –250 С, сильні опади у вигляді снігу. Погодні умови ускладнює сильний вітер, що у поєднанні із значними опадами може призвести до порушення функціонування систем енергопостачання. Передбачається різке погіршення умов дорожнього руху, відключення від електромереж та зв’язку, загроза припинення діяльності об’єктів господарювання, припинення тепло- та водопостачання в населених пунктах області.
Штабне тренування проводилося протягом дня. Таким чином, отримуючи ввідні, комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС, оперативна група управління з питань НС департаменту інфраструктури та промисловості облдержадміністрації, міськвиконкомів і РДА, органи управління спеціалізованих служб цивільного захисту області (районів та міст обласного значення) поступово відпрацьовували спільні дії.
Завдяки участі в тренуванні керівники удосконалили навички у приведенні підпорядкованих органів управління в готовність до дій за призначенням під час виконання завдань у складних умовах зимового періоду, а також у ході відпрацювання учбових завдань перевірялася система оповіщення області при виникненні надзвичайних
ситуацій. Крім того, учасники тренування відпрацювали порядок збору і передачі інформації про надзвичайні ситуації та прийняття рішень на їх ліквідацію.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool