У Кіровограді відбулася спільна нарада

Травень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

Головуючі, начальник управління Державної служби охорони при УМВС в області полковник міліції Олександр Спінул та начальник Управління Національного банку України в Кіровоградській області Віктор Томашин, обговорили з присутніми необхідність вжиття додаткових заходів щодо упередження протиправних посягань на приміщення банків, банкомати, автомобілів на маршрутах інкасації.

Також звернули увагу і на забезпечення безпечних умов роботи працівників банків, збереження готівки та інших цінностей.
Начальник УДСО Олександр Спінул навів декілька прикладів нападів на фінансові установи, які сталися з початку року на території країни.
Як правило, зловмисники, в першу чергу, вирішують грабувати банки, котрі не забезпечені фізичною охороною та відеоспостереженням. Таким чином нагальною потребою сьогодення є підвищення інженерно-технічної укріпленості приміщень та більш надійного забезпечення безпеки персоналу банків.
У ході наради представники банківських установ цікавились новітніми охоронними технологіями та засобами захисту приміщень, банкоматів, модулів. Окремо було обговорено алгоритми дій співробітників банків у випадку злочинних нападів та досягнуто домовленості про проведення спільних навчань персоналу з працівниками ДСО.
Наприкінці зустрічі керівник управління Державної служби охорони подякував представникам фінансових установ за активну участь у нараді та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю.
За матеріалами УДСО при УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool