У Кіровограді відбудеться вулична акція!

Листопад 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

Кіровоградське обласне відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ», ОБФ «Повернення до життя», ОО Товариство Червоного Хреста України запрошує  на вуличну акцію «Червону стрічку носять небайдужі», що проводиться з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

Зараз Україна знаходиться на першому місці в Європі за темпами поширення епідемії ВІЛ/СНІДу. Тільки за офіційними даними в Україні близько 124 тисяч ВІЛ-інфікованих людей. Неурядові організації та держава докладають всіх зусиль, щоб зупинити епідемію.

Червона стрічка, починаючи з 1991 року, – це головний символ боротьби з епідемією ВІЛ/СНІДу та солідарності з ВІЛ-позитивними людьми. Стрічка стала втіленням активної громадянської позиції та небайдужості кожного, хто її носить.

Толерантність, відповідальність та небайдужість – це внесок кожної людини у зупинку епідемії.

Організатори акції підкреслюють, що вдягнути червону стрічку у Всесвітній день боротьби зі СНІДом – це теж внесок у спільну справу. Носити її – це заслуговує поваги, це означає відкрито заявляти про свою позицію – позицію небайдужості.

Важливим є навіть маленький крок кожної людини для здійснення спільної важливої справи. Адже для зупинки епідемії необхідна консолідація усього суспільства, оскільки кожна людина є відповідальною не лише за своє здоров’я. І для того, щоб подолати епідемію ВІЛ/СНІДу ми маємо докласти зусилля всі разом.
Під час акції будуть задіяні мікроавтобуси ОЦСССДМ та БФ “Повернення до життя” для здійснення безкоштовного анонімного експрес-тестування на ВІЛ-інфекцію та консультації фахівців, також прийматимуть участь патронажні медичні сестри та волонтери Товариства, Кіровоградське обласне відділення ВБО “Всеукраїнська мережа ЛЖВ”, Кіровоградський міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, обласне управління у справах сім’ї та молоді ОДА. Всім бажаючим роздаватимуть червоні стрічки та просвітницька література, засоби контрацепції.

Акція відбудеться 30.11.2012р. з 12 до 15 години. Захід буде проходити на площі ім. С.М.Кірова.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool