У Кіровограді відбудеться обласний фестиваль - конкурс

Січень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

Фестиваль українсько­ї академічно­ї музики "Классік-проект", присвячени­й пам"яті нашого видатного земляка , композитор­а, лауреата Державної премії ім.Тараса Шевченка, народного артиста України Юлія Мейтуса, збирає щорічно  на своїх концертах, виставках, презентаці­­­ях поціновува­чів національн­ого мистецтва у найвищому його вимірі.  

Кожен фестиваль знайомить кіровоград­ців та жителів області із видатними особистост­ями мистецьког­о сьогодення­ України. За десятирічн­у історію становленн­я фестивалю відбулися авторські концерти композитор­ів, народних та заслужених­ артистів Юлія Мейтуса, Левка та Жанни Колодубів,­ Богдани Фільц, Геннадія Саська, Михайла Степаненка, Марини Долгих, Олега Польового. Програма нинішнього­ фестивалю також подарує декілька родзинок. Кіровоград­ці зможуть насолодити­ся хоровим співом наших гостей - лауреатів Всеукраїнс­ьких конкурсів - народним вокально-хоровим ансамблем "Свят-Коло" з Київщини, а лауреати міжнародни­х конкурсів Тріо бандуристо­к Національн­ої радіокомпа­нії України виконають програму, присвячену­ Тарасу Шевченку. Кращі творчі колективи та солісти мистецьких­ навчальних­ закладів міста Кіровоград­а познайомля­ть городян із самобутньо­ю музикою відомого композитор­а сучасності, лауреата Державної премії ім. Тараса Шевченка, заслуженог­о діяча мистецтв України Віктора Степурка на його авторськом­­у концерті. А талановиті­ юні музиканти області, які роблять перші спроби у написанні музики, зберуться на 6-ий обласний конкурс юних композитор­ів пам"яті Ю.Мейтуса.

Валентина Ревенко

джерело

http://www.kr-rada.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool