У Кіровограді вибрали найкращі приватні будинки

Червень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1472 | Коментарі: 1

Під час урочистостей з нагоди Дня Конституції України у Кіровській районній раді було підведено підсумки щорічного конкурсу на кращий благоустрій приватного сектору на території цього району.

У номінації «Кращий будинок приватного сектору» І місце зайняли аж сім господарів. Голова Кіровської ради Олександр Рацул нагородив переможців відзнаками і табличками з написом «Будинок зразкового стану-2013». Жителі, які зайняли ІІ та ІІІ місця, отримали дипломи.
У номінації «Краща територія квартального комітету» було нагороджено мешканців квартальних комітетів № № 6, 18, 29, 32 Кіровського району міста Кіровограда. Без відзнак не залишилися і самі голови квартальних комітетів.
Всіх присутніх зі святом привітали хореографічні ансамблі «Анюта» і «Конвалія».

Прес-центр Кіровської районної у місті ради
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool