У Кіровограді СБУ затримала двох псевдоволонтерів

Червень 25, 2015 | Новини | Переглядів: 1427 | Коментарі: 0

У м. Знам’янка Кіровоградській області Служба безпеки України затримала двох громадян, які під виглядом волонтерів намагалися налагодити незаконне постачання зброї та вибухівки з району проведення антитерористичної операції.

У помешканнях та автівках чоловіків було вилучено бойові гранати, споряджені магазини до автоматичної зброї, кілька сотень набоїв калібрів 5,45 та 7,62.
За матеріалами Служби органи міліції відкрили кримінальне провадження за ст. 263 – незаконне поводження зі зброєю.
У протидії незаконному обігу засобів ураження СБУ тісно співпрацює з громадськістю. З початку року завдяки небайдужості громадян співробітники української спецслужби вилучили у зловмисників значну кількість стрілецької та автоматичної зброї, боєприпаси, гранати, тротилові шашки.
Для звернень від населення в УСБУ в Кіровоградській області цілодобово працює «телефон довіри» (0522) 36-13-06. Кожне повідомлення про вчинення або підготовку до правопорушення ретельно перевіряється.

Інформація УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool