У Кіровограді презентують проект на підтримку вимушено переміщених осіб

Жовтень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

8 жовтня 2015 року о 14.00 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка (2-й поверх, відділ мистецтв) Ініціативна група «Dumka» спільно з громадською організацією ТІМО «Відкриті двері» презентуватимуть проект «Спільні дії – єдина громада». Проект направлений на підтримку вимушено переміщених осіб в Кіровограді.

В Кіровоградській області на сьогодні проживає більше 10 тисяч вимушених переселенців з АР Крим, Донецької та Луганської областей. Опинившись в Кіровограді переселенцям важко орієнтуватися в місті, вони не знайомі з інфраструктурою, розташуванням необхідних об’єктів тощо.
Діяльність проекту націлена на практичну допомогу родинам внутрішньо переміщених осіб у вирішенні життєвих стресових ситуації, орієнтуванні в місті Кіровограді, налагодженні дружніх стосунків з мешканцями міста.

В програмі презентації:
• Обговорення проблем внутрішньо переміщених осіб у Кіровоградській області;
• знайомство учасників та гостей заходу з діяльністю за проектом «Спільні дії – єдина громада»;
• презентація буклету «Кіровоград ГІД»;
• спілкування з майстрами – керівниками студії арт-терапії.

Учасники презентації:
Світлана Томашевська – радник з питань переміщених осіб у Кіровоградській області;
Валентина Кулачко - волонтерка обласного штабу з питань розміщення та розв’язання соціально-побутових проблем громадян, які прибувають;
Тетяна Букач – керівник проекту «Спільні дії – єдина громада»;
Лариса Савенко – голова ГО ТІМО «Відкриті двері»;
представники ГО «Територія успіху», майстрині – керівники студії арт-терапії, внутрішньо переміщені особи, представники ЗМІ, мешканці міста.

Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю ГО ТІМО «Відкриті двері» і за жодних обставин не може вважатися за такий, що відображає позицію Європейського Союзу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool