У Кіровограді працював Biblio-майданчик

Жовтень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 3676 | Коментарі: 0

День Захисника України ми відзначаємо у свято Покрови Пресвятої Богородиці, адже традиція вшанування нашого війська бере свій початок ще із часів Київської Русі.

14 жовтня з нагоди Дня захисника України на мікрорайоні «Шкільний» відбулося свято «Козацькому роду нема переводу», в якому акивну участь взяла бібліотека-філія №8, розгорнувши свій BIBLIOмайданчик.

Мещканці та гості району із задоволенням стали учасниками підготовленої бібліотекарями конкурсно-ігрової програми. Цікавою була візуальна вікторина «Знай гетьмана в обличчя», свою силу та спритність майбутні захисники проявили в змаганнях: армреслінг, надування кульок та піднімання гантелі.

Багато уваги привернув майстер-клас «Зроби оберіг для воїна», до якого не залишився байдужим жоден присутній. Янголів-охоронців, які були виготовленні власноруч, волонтери передадуть нашим воїнам.

Свої щирі побажання та подяку можна було висловити на інтерактивному стенді « Бажаємо захисникам…».


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool