У Кіровограді поліцейські вшанували ветеранів-правоохоронців

Травень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1195 | Коментарі: 0

За традицією старших колег працівники поліції вітали зі святом в Головному управлінні відомства.

Також керівництво та працівники Національної поліції в Кіровоградській області долучилися до урочистої ходи і покладання квітів до Вічного вогню та меморіалів загиблим у роки війни.

9 травня ветеранів-правоохоронців запросили на зустріч до Нацполіції Кіровоградщини. Фронтовикам подякували за їх безсмертний подвиг - здобуття Перемоги, побажали довголіття, здоров’я і мирного неба. На знак уваги та підтримки, а також із нагоди свята ветеранам вручили подарунки.
Цього ж дня поліцейські разом з ветеранами, жителями міста, представниками обласної та міської влади, військових і силових структур пройшли колоною від площі Героїв Майдану до Фортечних Валів, де поклали квіти до пам’ятників та вшанували пам’ять полеглих хвилиною мовчання.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool