У Кіровограді обговорювали перспективи розвитку фізичної культури і спорту

Лютий 19, 2015 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

Нналагодження дієвої співпраці щодо розвитку фізичної культури і спорту та популяризації олімпійського руху в Кіровоградській області стало головним питанням для обговорення на робочій зустрічі Кіровоградського обласного відділення НОК України та відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради з керівниками обласних федерацій з олімпійських видів спорту.

У зустрічі взяли участь голова відділення НОК України в Кіровоградській області Олександр Кузьмін, головний спеціаліст відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Вадим Бебко, керівник обласного відділення Олімпійської академії України Сергій Воропай та керівники 15 регіональних спортивних федерацій.
Для організації ефективної співпраці укладено угоди про співробітництво між обласним відділенням НОК України та регіональними спортивними федераціями, визначено конкретні напрямки спільних дій на 2015 рік, розглянуті пропозицій федерацій щодо проведення спільних заходів. Усі такі пропозиції знайдуть своє відображення в Календарному плані спортивно-масових і фізкультурно-оздоровчих заходів відділення на 2015 рік.
З метою відзначення кращих спортсменів і тренерів, популяризації фізичної культури та спорту було ухвалене рішення про створення організаційного комітету щодо визначення за поданням регіональних федерацій кращих спортсменів і тренерів області за підсумками 2015 року та організації їх нагородження, а також досягнута домовленість про створення на офіційному сайті обласного відділення НОК рубрики «Спортивна гордість Кіровоградщини».
У той же час, керівники федерацій виловили своє занепокоєння рішенням Міністерства молоді та спорту України про відміну з 1 липня 2015 року консолідованого заліку організаціям фізкультурно-спортивної спрямованості, який давав змогу надавати фінансову підтримку спортсмену одночасно кількома організаціями. Учасники зустрічі вирішили від імені спортивної громадськості області звернутися до Національного олімпійського комітету України і Міністерства молоді та спорту України з клопотанням про призупинення вищезазначеного рішення до завершення олімпійського циклу.
На завершення зустрічі голова обласного відділення Олександр Кузьмін від імені Президента НОК України Сергія Бубки вручив президенту федерації легкої атлетики Кіровоградської області Геннадію Заболотному подарунок для кіровоградської атлетки, представниці Гайворонської ДЮСШ, учасниці ІІ Юнацьких Олімпійських ігор Яни Качур.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool