У Кіровограді намагаються змінити умови оплати за вивезення побутових відходів

Серпень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

Нещодавно на під’їздах багатоквартирних будинків у Кіровограді з’явилися оголошення підприємства “РАФ-ПЛЮС” щодо зміни умов оплати за послуги з вивезення побутових відходів.

Мешканцям міста пропонувалося завітати до абонентського відділу підприємства і укласти договори на вивезення таких відходів, а в подальшому сплачувати за отримані послуги не на рахунки КРЕПів, а безпосередньо надавачу послуг – ТОВ “РАФ-ПЛЮС”.
Така ініціатива викликала неоднозначну реакцію у жителів багатоповерхівок, на адресу міської ради стали надходити чисельні звернення громадян з проханням прояснити ситуацію.
Як повідомив сьогодні, 19 серпня, під час брифінгу для представників засобів масової інформації заступник міського голови Сергій Поліщук, міська влада оперативно відреагувала на такі звернення. Перший заступник міського голови Володимир Каніщев звернувся до керівництва підприємства “РАФ-ПЛЮС” з вимогою діяти виключно у правовому полі.
На вимогу міської влади підприємство зупинило процедуру зміни умов оплати до моменту прийняття виконавчим комітетом міської ради змін до Угоди на надання послуг з вивезення побутових відходів з території міста Кіровограда та рішення щодо виведення таких послуг зі структури тарифу КРЕПів на утримання будинків та прилеглих територій.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool