У Кіровограді на зупинці громадського транспорту затримали зловмисника

Червень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

Підозрілого чоловіка на зупинці громадського транспорту в обласному центрі помітили працівники Державної служби охорони. Як з’ясувалося, громадянин перебував у розшуку за скоєння грабежу в іншому регіоні держави.

Подія мала місце близько п’ятої години ранку у Кіровограді. Наряд групи затримання ДСО здійснював патрулювання вулиць. На одній із зупинок громадського транспорту у центрі міста увагу міліціонерів привернув чоловік, який при появі правоохоронців почав тікати.
Аби з’ясувати причину такої поведінки, працівники міліції наздогнали втікача Під час перевірки документів було встановлено особу чоловіка. Як з’ясувалося, 27-річний громадянин вже має судимість за крадіжку та у даний час за вчинення грабежу розшукується правоохоронцями однієї з інших областей.
За цим фактом проводиться подальша перевірка.

За матеріалами УДСО при УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool