У Кіровограді на Рівнянському кладовищі відбулося освячення Меморіального комплексу

Серпень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1491 | Коментарі: 0

Сьогодні, 21 серпня, у Кіровограді на Рівнянському кладовищі відбулося освячення Меморіального комплексу — Алеї почесних воїнських поховань.

Велелюдний мітинг зібрав рідних, близьких та друзів Героїв АТО, які віддали життя за незалежність нашої країни, їхніх військових побратимів та волонтерів, представників обласної та міської влади, небайдужих кіровоградців.

Секретар міської ради Іван Марковський, звертаючись до присутніх, сказав, що це місце має бути святим для кожного кіровоградця, адже тут знайшли свій останній спочинок наші найкращі земляки, які загинули за Україну.

Пам’ятати кожного, хто боронив нашу землю від путінського чобота, - закликав голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко.

“На жаль, нас біда об’єднала, та ця біда і загартувала наш добрий народ...Наші Герої тепер вже у славі Божій.” – наголосив Владика Марк - Єпископ Кіровоградський та Голованівський УПЦ Київського Патріархату, під час освячення Алеї Слави Героїв.

Джерело, фото Ігоря Філіпенка.

Кіровоград: у міській раді вшанували загиблих Героїв АТО
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool