У Кіровограді колишній керівник фонду сприяння молодіжному житловому будівництву завдав державі збитків на мільйон гривень

Травень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1208 | Коментарі: 0

Постане перед судом колишній директор Кіровоградського регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи
«Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» досудове слідство стосовно якого вже завершено.
Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Нагадаємо, що у березні минулого року прокуратурою області відносно колишнього директора Фонду порушено кримінальну справу за ч.3 ст.365, ч.2 ст.366 КК України.
Посадовець державної структури достовірно знаючи про те, що 5 громадян на квартирному обліку для отримання житла не перебували, усіх документів, необхідних для укладання договорів не мали, всупереч вимогам законодавства, не перевірив їх платоспроможність та надав цим людям кредити за рахунок статутного капіталу Фонду на суму майже 1.2 млн. грн.. Згодом ці громадяни відмовились від виконання умов договору, а бюджетні кошти були використані не на будівництво житлового будинку, який передбачений кредитними договорами, а на інший приватний об»єкт. Від так інтересам держави завдано збитків на 1.2 млн. грн.
З метою відшкодування завданих збитків у справі заявлено цивільний позов.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool