У Кіровограді гвалтівника засуджено до 5 років позбавлення волі

Березень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

За апеляційної скарги прокуратури мешканця м. Кіровограда, який будучи в стані алкогольного сп’яніння зґвалтував жінку, в тому числі і неприроднім способом, засуджено до 5 років позбавлення волі.

Апеляційним судом області підтримано позицію прокуратури та визнано чоловіка винним у вчинені злочинів, передбачених ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) та ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) КК України. Злочинця взято під варту в залі суду.
Підставою оскарження рішення суду першої інстанції стала невідповідність призначеного покарання ступеню тяжкості скоєного злочину та виправдування чоловіка за ч. 1 ст. 153 КК України. Судом не було враховано, що чоловік мав не погашену судимість, вину не визнавав, заподіяні злочином збитки добровільно не відшкодував, у вчиненому не розкаявся.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool