У Кіровограді двоє друзів врятували на пожежі дідуся

Травень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 798 | Коментарі: 0

14 травня 2014 року двоє жителів Кіровограда Дмитро Вятлєв та Олексій Сопільняк врятували на пожежі 76-річного пенсіонера, який не міг пересуватися після інсульту.

Перебуваючи у дворі багатоповерхівки по вул. Нижній П’ятихатській та відчувши запах диму, хлопці одразу побігли до будинку. З балкону квартири валував дим. Біля під’їзду почали збиратися люди, але діяти рішуче ніхто не наважувався. Першими прийняли рішення хлопці – Олексій вибрався на козирок під’їзду, а вже звідти по парапету дістався до вікна другого поверху, оскільки він має струнку статуру, через кватирку дістався до приміщення. Тим часом Дмитро чекав, що його товариш відкриє двері зсередини, але той саме намагався самотужки витягти господаря квартири із задимленого житла.
Вирішивши, що Олексій теж надихався чадного диму, хлопець одним рухом вибив вхідні двері. У кімнаті знаходився дідусь, який самостійно не міг вибратися з приміщення – через дим та хворобу, перенесену раніше. Разом хлопцям вдалося винести потерпілого на свіже повітря, вони всадили його на лавку та дочекалися приїзду медиків. Здоров’ю старенького нічого не загрожувало.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool