У Кіровограді демонтують незаконно встановлену рекламу

Липень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1267 | Коментарі: 1

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради доручив управлінню містобудування та архітектури організувати демонтаж 45 – ти самовільно розміщених рекламних засобів на території обласного центру.

Як повідомив начальник управління Вадим Мездрін, власникам реклами неодноразово направлялися пропозиції узаконити її розміщення, проте, на жаль, зворотньої реакції не було. Нагадаємо, що 20 червня поточного року виконком також прийняв рішення щодо демонтажу одинадцяти самовільно розміщених лавок з рекламними площинами фізичної – особи підприємця по вул. Великій Перспективній, на розі вулиць Великої Перспективної та Гоголя (біля міжміського переговорного пункту), по вул. Дворцовій (біля Дошки пошани) та по вул. Шевченка (біля КДПУ ім. В.Винниченка). За інформацією Вадима Мездріна, для зручності кіровоградців самі лавки залишаться на місці, знесена буде лише їх рекламна частина. У той же час, відзначив Вадим Мездрін, управління містобудування та архітектури очікує на пропозиції від кіровоградських підприємців з власними проектами розміщення реклами на місцях для сидіння, але на законних для цього підставах. Відповідно до прийнятого рішення міськвиконкому, демонтаж самовільно встановлених виносних рекламних щитів, здійснюватиме спеціалізована інспекція Кіровоградської міської ради.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool