У Кіровограді більше половини робіт з відновлення мазутного господарства вже виконано

Жовтень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

На комунальному підприємстві «Теплоенергетик» активно продовжуються ремонтні роботи мазутного господарства. Працівники підприємства разом з підрядниками працюють на зовнішньому та внутрішньому напрямку робіт.

Активно продовжуюється заміна арматури, чималої кількості засувок, вентилів та трубопроводів на проміжних ємностях. Продовжується заміна труб паропроводу. Всього планується оновити 900 метрів мережі.

Сформована спеціально для роботи на мазутному господарстві бригада працівників «Теплоенергетика» разом з підрядниками працюють над ремонтом електродвигуна та насосів.

Продовжуються роботи і на залізничних шляхах. Тут проводиться заміна труб для естакади зливу мазуту і паропроводу для зливної естакади. Крім того, бригадою замінено три майданчика естакади.

Цього тижня мають розпочатись роботи з очистки ємкостей для зберігання мазуту. Також готується заміна регістрів. Повністю готова для експлуатації мазутонасосна станція.

Окрім робіт, пов’язаних з експлуатацією мазуту, на комунальному підприємстві працюють над створенням комфортних та безпечних умов для роботи працівників. В приміщенні мазутного обладнання відремонтовано дах. Поряд облаштовано роздягальні та кладові кімнати. В’зд до мазутного господарства регулюється шлагбаумом.

Робітники підприємства «Теплоенергетик» разом з підрядниками щодня працюють в оперативних темпах, завдяки чому роботи з відновлення мазутного господарства вдалось виконати вже більш, ніж на 60%.

прес-служба КП "Теплоенергетик"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool