Торік податківці Кіровоградщини виявили 45 фактів продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім

Лютий 14, 2013 | Новини | Переглядів: 804 | Коментарі: 0

В області посилено контроль за недопущенням продажу суб’єктами господарювання алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 річного віку.

В результаті вжитих заходів до порушників застосовано 306 тис. грн. фінансових санкцій. Анульовано 39 ліцензій на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.
Також з початку року податківці виявили 24 факти реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів без відповідної ліцензії, 32 – зберігання та реалізації алкоголю без марок акцизного податку та з підробленими марками, а також 15 фактів зберігання та реалізації сигарет як без марок, так і з фальсифікованими марками акцизного податку. За результатами встановлених порушень застосовано фінансових санкцій на суму 707,6 тис. грн.
ДПС у Кіровоградській області нагадує платникам, що відповідно до чинного законодавства, продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім карається анулюванням ліцензій та штрафними санкціями. Розмір штрафу, який застосовується до суб’єкта господарювання, складає 6800 гривень.
Для довідки: протягом 2012 року суб’єкти господарювання Кіровоградської області отримали 3980 ліцензій, які надають їм право здійснювати роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool