Тепер центр Кіровограда освітлюють лампи всесвітньо відомого виробника

Квітень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1397 | Коментарі: 0

Частину центральної вулиці Кіровограда – Велику Перспективну освітлюватимуть ліхтарі всесвітньо відомої компанії “Шредер”.

Увечері, 11 квітня, в рамках експерименту одинадцять новітніх світлодіодних світильників українського виробництва були включені і працюватимуть на відтинку від вулиці Тараса Карпи до вулиці Архітектора Паученка.

Оцінити якість освітлення вийшли спільно міський голова Андрій Райкович і генеральний директор ТОВ “Шредер” Костянтин Петренко.
- “Шредеревські” лампи дають рівномірне освітлення високої якості, - відзначив Андрій Райкович. – Зважаючи, що у Кіровограді присутній місцевий виробник світлодіодних приборів вуличного освітлення – фірма “Радій”, поява нового гравця у цьому сегменті ринку додасть здорової конкуренції.

Результатом експеременту стане порівняльний аналіз проектів освітлення одного з мікрорайонів обласного центру, розроблених і запропонованих двома компаніями. Спеціалісти дадуть оцінку цим проектам і визначаться з переможцем. Не виключено, що місце для реалізації своїх проектів знайдеться у Кіровограді і для ламп “Шредера” і для світильників “Радія”.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool