Тепер режим роботи розважальних закладів у Кіровограді буде суворо контролюватиметься

Лютий 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1615 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 лютого, відбулася робоча зустріч заступника міського голови Сергія Васильченка з представниками розважальних закладів міста, а саме нічних клубів “Весна”, “Вельвет”, “Распутін”, “Джунглі”.

Предметом обговорення на зустрічі стала вимога обласного управління внутрішніх справ щодо обмеження режиму роботи розважальних закладів міста Кіровограда у вечірній та нічний час. Під час наради також порушувалось питання контролю за перебуванням осіб, які не досягли 18 років, у закладах подібного типу. Представники розважальних установ запевнили, що у кожному з клубів є обовязковою паспортна перевірка молоді.
Під час наради Сергій Васильченко звернув увагу керівників закладів на необхідності обовязкового дотримання графіків роботи закладів та попередив про обов’язкові перевірки і персональну відповідальність.
Вчергове заступник міського голови закликав керівництво клубів дотримуватися режиму тиші та обмеження розважальних програм в дні жалоби.
У свою чергу, представники розважальних закладів висловили пропозицію щодо посилення роботи в місцях відпочинку у вечірні та нічний час патрульної служби УМВС. З огляду на складну суспільно-політичну ситуацію в країні Сергій Васильченко вніс пропозицію щодо здійснення контролю розважальних закладів силами військового патруля. Пропозиція була одноголосно підтримана.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool