Свято Христового Воскресіння на Кіровоградщині має пройти на належному рівні,- Сергій Кузьменко

Квітень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

На цьому голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко наголосив під час апаратної наради.

Очільник області звернувся до голів райдержадміністрацій та керівників міст області, з тим, щоб напередодні найголовнішого у нашій державі християнського свята першочергову увагу вони звернули на соціально незахищені верстви населення.

Зокрема, відвідали і привітали з Великоднем дітей, які виховуються в інтернатних закладах, літніх людей, якими опікується держава, та родини, які втратили своїх годувальників під час антитерористичної операції на Сході України. – Це наш обов’язок – у ці дні поцікавитися тим, у яких умовах вони живуть, які в них є проблеми, і обов’язково допомогти їм, – відзначив голова облдержадміністрації.

Сергій Кузьменко також звернувся до правоохоронних органів з тим, щоб вони завчасно вжили необхідні заходи, аби жителі області безпечно святкували Свято Христового Воскресіння.

Враховуючи, що минулої суботи погодні умови не дозволили провести роботи з благоустрою паркових зон, Сергій Кузьменко доручив органам виконавчої влади та обласній службі доріг до кінця цього тижня навести лад у парках, зонах відпочинку і на узбіччях доріг.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool