Святкову акцію провели рятувальники у Кропивницькому (ФОТО)

Вересень 16, 2023 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

У 269-ту річницю рідного міста вогнеборці Головного управління ДСНС в області долучились до розважальних заходів для містян та гостей, щоб ще ближче познайомити громадян зі Службою порятунку Кіровоградщини.

Святкову акцію провели рятувальники у Кропивницькому

Святкову акцію провели рятувальники у Кропивницькому

Святкову акцію провели рятувальники у Кропивницькому


Сьогодні у м. Кропивницький на Козачому острові відбувся масштабний захід, що організували для дітей місцева влада, силові структури Кіровоградщини і громадські організації.

Цього року акцент зроблено, передусім, на інтерактивних локаціях, що одночасно розважатимуть та навчатимуть дітей різного віку.
Інсталяції, фотозони, майданчики для конкурсів та рухливих ігор, територія майстер-класів, а також локації за професіями, – усе це сьогодні працювало для малечі та молоді.

Рятувальники також потурбувались, щоб сектор Служби порятунку викликав цікавість у малих та дорослих гостей заходу.
Зокрема усім було цікаво познайомитись із пожежними, рятувальниками, психологами, саперами. Оглянути їхнє спорядження та техніку, зробити селфі з ними на пам’ять і дізнатись особливості їхньої роботи.

Цей час дуже не простий для нашої країни, тож рятувальники під час заходу не втомлювались нагадувати дітям, які небезпеки можуть чатувати на них у побуті, на вулиці та як їх уникнути.

Загальноміські заходи пройшли на високому рівні, адже найвищою оцінкою їх проведення були посмішки дітей. І приємно зазначити, що рятувальники теж зробили свій важливий внесок у виховання молодого покоління, яке шануватиме і берегтиме найбільший дар – людське життя.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool