Світловодськ: школярі розважились та отримали корисні знання від рятувальників

Квітень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 809 | Коментарі: 0

12 квітня працівники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС в області провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 10 м. Світловодськ.

Рятувальники завітали до дітей молодших класів, щоб в ігровій формі пояснити, як не зашкодити власному життю та здоров’ю.

Працівники служби порятунку розповіли учням, що вогонь може бути не тільки другом, але й ворогом. Діти зустріли гостей дуже привітно, і продемонстрували свої знання – як поводитися на вулиці, чому не можна брати у руки сірники та самостійно приходити до водойм. 

Дітям жодної хвилини не довелося нудьгувати: вони грали в ігри, брали участь у конкурсах, відгадували загадки. Шквал емоцій у дітей викликала можливість приміряти бойовий одяг та спорядження рятувальників. Учні школи ще й мали можливість випробувати дію гідравлічних ножиць та спробувати із пожежного рукава погасити уявну пожежу. Під час акції рятувальники також продемонстрували дію вогнегасника.

Час за такою захоплюючою грою минув дуже швидко, школярі запевнили дорослих, що будуть дотримуватимуться відповідних правил, а насамкінець діти хором повторили номер служби порятунку та отримали застережливі листівки щодо правил пожежної безпеки. Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» вкотре довела, що працівники служби порятунку вміють не лише ліквідовувати надзвичайні події, а й дарувати дітям знання безпеки укупі зі святковим настроєм.

Хочеться сподіватися, що проведення таких заходів з питань безпеки життєдіяльності серед дошкільнят допоможе уникнути трагедій і зберегти дитячі життя.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool