Суб’єктам господарювання Кіровоградщини відшкодовано 446,9 млн. грн. ПДВ

Грудень 08, 2011 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

З початку нинішнього року підприємства Кіровоградської області заявили до відшкодування 460 млн. грн. податку на додану вартість, в тому числі 457,2 млн. грн. – на розрахункові рахунки платників. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Відповідно до вимог Податкового кодексу України, протягом зазначеного періоду суб’єктам господарювання Кіровоградщини відшкодовано 489,7 млн. грн. З цієї суми 446,9 млн. грн. надійшли на розрахункові рахунки платників податків.
Разом з тим, за січень-листопад 2011 року співробітники податкової служби Кіровоградщини упередили 27,1 млн. грн. ПДВ, безпідставно заявленого до відшкодування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool