Стипендіатка голови облради розповість кропивничанам, на честь кого названі вулиці

Липень 11, 2022 | Новини | Переглядів: 2115 | Коментарі: 0

Студентка педагогічного університету імені Винниченка Єлизавета Єрещенко разом із командою однодумців працює над топонімічним проєктом, у рамках якого розповідатиме про людей, чиїми іменами названі вулиці в Кропивницькому.

Стипендіатка голови облради

Стипендіатка голови облради


Про це голова обласної ради Сергій Шульга повідомив у Facebook сьогодні, 11 липня.

Він зазначив, що спочатку команда проєкту планувала розпочати розповіді з письменників.

«Поговорив із креативною групою і дівчата пристали на моє прохання, щоб у числі перших були Герої, які поклали своє життя за незалежність, а водночас і за те, щоб якраз тут, у тилу, наші діти мали можливість розвивати свої ідеї», - зауважив Сергій Шульга.

Голова облради повідомив, втілити ініціативу студентів допомагатимуть обласна універсальна наукова бібліотека імені Чижевського, Музей мистецтв, а також Регіональний центр наукових досліджень з історії України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool