Стихійній торгівлі не місце на території Кіровограда

Серпень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

З 12 по 18 серпня з метою впорядкування торгівлі та ліквідації «стихійної» торгівлі по вул.Преображенській (біля Центрального ринку) були проведені проведені рейди у складі спеціалістів управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення, спеціалізованої інспекції, працівників міліції та дружини Кіровоградської міської ради.

За наслідками рейду спеціалістом спецінспекції складено протокол про порушення ст. 152 Адміністративного кодексу України.
Одночасно з торгуючими була проведена роз’яснювальна робота та запропоновано перенести свою торгівлю на ринки міста.
Таке ж рейдове обстеження проводилося і на території по вул. Добровольського біля будинків № 11, 15, яким припинена несанкціонована торгівля у невстановленому місці. Торгуючим запропоновано перейти здійснювати торгівлю на територію ринку «Новомиколаївські торговельні ряди» ПФ «Євразія-центр».
У даному випадку спеціалістами спецінспекції складено 5 протоколів про порушення ст. 152 Адміністративного кодексу України, а представником міліції складено 1 протокол по факту виявлення порушення – торгівлі у невстановленому місці (ст. 160 Адміністративного кодексу України).

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool