Статистика: роздрібна торгівля області за січень-березень 2012 року

Червень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1241 | Коментарі: 0

У січні–березні 2012 року підприємствами-юридичними особами (торговими, промисловими, сільськогосподарськими тощо), які здійснювали діяльність з роздрібної торгівлі та ресторанного господарства, реалізовано товарів на суму понад 1295 млн.грн., що в порівнянних цінах на 16,3% більше обсягу січня–березня 2011 року. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у Головному управлінні статистики у Кіровоградській області

У загальному обсязі роздрібного товарообороту, включаючи ресторанне господарство, частка продажу продовольчих товарів становила більше ніж 47%.
У торговій мережі серед продовольчих товарів найбільшу частку займав продаж алкогольних напоїв, м’ясопродуктів, тютюнових та кондитерських виробів, безалкогольних напоїв, молочної продукції, хліба та хлібобулочних виробів, плодів, ягід, винограду, горіхів, сиру сичужного, плавленого, кисломолочного, рибопродуктів, серед непродовольчих товарів – бензину, фармацевтичних товарів, автомобілів та автотоварів, дизельного пального.
Обсяг продажу товарів вітчизняного виробництва у торговій мережі становив майже 73% усіх реалізованих товарів.
Станом на 1 квітня 2012р. запаси товарів у торговій мережі та на складах підприємств роздрібної торгівлі складали 388 млн.грн., що забезпечувало 34 дні роботи торгівлі.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool