Співробітники УСБУ в Кіровоградській області на День знань побували у своїх підшефних (фото)

Вересень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

Вже кілька років співробітники Управління СБ України в Кіровоградській області опікуються Кіровоградською спеціальною загальноосвітньою школою-дошкільним навчальним закладом №1 та Новомиргородською загальноосвітньою спеціальною школою-інтернатом.

За доброю традицією на урочисту першовересневу лінійку шефи привезли дітям обмеженими фізичними можливостями цукерки, морозиво та забезпечили школу витратними матеріалами для комп’ютерної техніки.
Під час шкільних канікул доброчинники надали допомогу підшефним у підготовці до нового навчального року. В п’ятнадцятьох класних кімнатах та дошкільних групах було встановлено нові сучасні шкільні дошки та корпусні меблі. Новими ліжками з ортопедичними матрацами обладнано спальну кімнату
Благодійники сподіваються, що їхня підтримка дозволить дітям краще адаптуватися у сучасному світі, обрати свій життєвий шлях, проявити творчі здібності.

Прес-центр СБ України
 

Співробітники УСБУ в Кіровоградській області на День знань побували у своїх підшефних (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool