Співробітники кіровоградської податкової міліції виявили підпільний цех з незаконної переробки та виготовлення харчових продуктів

Лютий 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1248 | Коментарі: 0

Встановлено, що незаконною діяльністю займався місцевий приватний підприємець. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

В ході проведення перевірки виявлено, що останній не має відповідних дозволів на здійснення вищезазначеної діяльності, передбачених законодавством України.

Під час огляду території та приміщень нелегального виробництва описано та вилучено з незаконного обігу обладнання, призначене для фасування круп’яних виробів, очищення та розливу олії соняшникової, виготовлення та розливу оцту харчового та сировина. Орієнтовна вартість описаних товарно-матеріальних цінностей складає 576,5 тис. грн.
Відносно приватного підприємця складено адміністративний протокол за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який направлено для розгляду до суду.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool